Inloggen

Log in om door te gaan naar MijnPSO van PSO Nederland.

MijnPSO is het klantenportaal van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO en bestaat uit 6 online stappen, waarvan u de eerste 5 online stappen vrijblijvend kunt gebruiken om uw voorlopige PSO-prestatieniveau te meten of uw prestaties te monitoren. In stap 6 wordt de mogelijkheid geboden om een aanvraag in te dienen voor het PSO-keurmerk. U wordt per online stap begeleid en voorzien van aanvullende informatie. Lees hier meer over het aanvraagproces.

U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord. U wordt vervolgens doorgestuurd richting de Two factor pagina of direct naar uw MijnPSO omgeving.

 

Heeft u nog geen MijnPSO account?

Maak hier een (nieuw) MijnPSO account aan.

 

Wilt u inloggen t.b.v. een her-certificering? Dan dient u een nieuw MijnPSO account aan te maken. Dit is mogelijk met het eerder gebruikte e-mailadres.

Maak hier een (nieuw) MijnPSO account aan.

 

Wachtwoord vergeten?

Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Controleer altijd uw spam mocht de mail niet aankomen!

 

Privacy

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

PSO-Nederland hecht waarde aan het borgen van uw Privacy. In ons Privacystatement leggen wij uit hoe wij omgaan met uw (persoons)gegevens. Daarnaast hebben TNO en PSO-Nederland een Handreiking Privacy compliance laten ontwikkelen. Deze login wordt verstrekt aan u als klant van PSO-Nederland en Gebruiker van MijnPSO om nadere informatie te geven over hoe u privacy compliant gebruik kunt maken van de PSO. U kunt HIER alles nalezen.